Vi tilbyr betaling levert av Klarna

Klarna startet opp i 2005 med et ønske å få bukt med utrygg netthandel. Det er en betalingsløsning hvor ideen er at du får faktura på epost etter at du har kjøpt noe i en nettbutikk. Du betaler til Klarna og ikke direkte til nettbutikken. Om du velger å betale alt med en gang, utsetter eller deler opp er opp til deg.

Du kan altså velge å utsette en betaling til du mottar en vare og er dermed mer sikret mot svindel. Klarna hjelper deg om det er feil med varen, ødelagte varer eller om du ikke får varen du har bestilt. Da trenger du rett og slett ikke betale. Det koster ikke ekstra å betale med Klarna faktura, men husk alltid å betale regningene dine.

Mer om sikkerheten hos Klarna

Vi tilbyr betaling levert av Vipps

 

Vipps er en betalingsløsning der du bruker en app på mobiltelefonen din til å betale for tjenester, handle produkter eller overføre penger til venner og bekjente med øyeblikkelig virkning. Du er ikke avhengig av bankterminal eller kontanter. 

Flere millioner nordmenn har lastet ned appen og tatt den i bruk. Det relativt nye betalings-konsept er en suksess.  I 2018 var Vipps den fjerde mest foretrukne betalingsmetoden på nett etter PayPal, faktura og kort. (kilde: DIBS)

Handler du på nett i butikker som aksepterer Vipps, har du enkelt tilgang til kvitteringen direkte i app-en. Betaling med Vipps gjør det enkelt for deg å gjennomføre kjøp ved at all personinformasjon og adresse er klart. Du slipper å knote med alternativer som "Betal uten å lage bruker". 

Mer om sikkerheten hos Vipps

Vi tilbyr kortbetaling levert av Stripe.

Stripe er en av verdens mest anerkjente løsninger for onlinebetaling.

Med Stripe blir kortinformasjonen aldri sendt gjennom våre systemer, men sendes direkte til Stripes servere. Dette betyr at vi ikke behandler eller oppbevarer sensitive kortdata i våre systemer.

Sikkerhet er helt sentralt i alle Stripe sine systemer, og de har sertifisering på aller høyeste nivå som leverandør av betalingsløsninger.

Betalinger med Stripe medfører høyere kostnader for oss enn vårt standard betalingsalternativ. Derfor tar vi et betalingsgebyr på 10 kr dersom du velger å betale med Stripe.

Mer om sikkerheten hos Stripe

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt. Les om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernpolicy. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Personvernærklæring
Aksepter

Handlekurven din

×