posten bring

Hos oss får du faste lave fraktpriser! Alle våre forsendelser skjer med Bring/Posten som er kjent for sitt raske og godt utbygde distribusjonsnett.

Posten - servicepakke - få pakken levert til ditt nærmeste postkontor/butikk.  -  149 nok fast frakt i hele lendet,  uansett hvor mange deler du bestiller (Gjelder ikke for store gjenstander).

Når får jeg varen levert?  -  Vi sender alle varer fra Oslo på 1-3 dager . 

Levering av produktene skjer på den måten, på det stedet og til det tidspunktet som er angitt på ordrebekreftelsen. Vi har ansvaret for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktet(ene) i din besittelse.

Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har informasjon om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt. Vi gir deg valget mellom å opprettholde ordren, fastsette ny leveringsdato eller kansellere ordren med tilbakebetaling av innbetalt beløp.

Vi benytter oss i hovedsak av en  forsendelsesmåte:

 Posten - servicepakke - pakken blir levert til ditt nærmeste postkontor/butikk.  Pakken kan spores og mottaker varsles på SMS og/eller e-post.  

 

Forutsetning for all varsling nevnt ovenfor er at du er registrert med ditt mobilnummer og/eller din e-postadresse i våre systemer. 

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt. Les om hvordan vi bruker informasjonskapsler i vår personvernpolicy. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Personvernærklæring
Aksepter

Handlekurven din

×